fredag 27. april 2012

Kaffe Bambón

Kjempe god kylling oppskrift:

Krydder kyllingfilet med noen gode krydder.
Sett litt olje i bunnen av ildfast form, krydder oljen og rull kyllingfilet opp i oljen og krydder
Sett ildfaste formet inn i stekeovn på 180°C  varmluft i 25 min.
Deretter tar du den ut og plasserer fyllingen(stuffing) på toppen av kyllingfiletene.

Fyllingen (stuffet)
Bland sammen:
1 krukke hakkede soltørrkede tomater
1 rødløk (Hakket)
3 – 5 hvitløksfedd (hakkede)
Fetaost
2ss Brun farin sukker (Brunt sukker)
2ss honning
2 ss søtt sinnep
2ss Ketchup
Sett ildfaste formen inn i stekeovnen igjen i ca 17 min 180°C varmluft (Trenger vanligvis ikke mer en 42min, pass på at den ikke blir tørr )
Veldig godt å spise sammen med hvitløksdressing og bakte poteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar